DESPRE NOI

Digital Dental Clinic

Clinica Digital Dental Clinic si-a deschis primul cabinet dentar din Romania  in anul 2021 din  dorinta de a oferi pacientilor din Romania servicii de calitate profesioniste atat pentru adulti, cat si pentru copii.

“Am deschis aceasta cllinica deoarece dorim sa aducem in Romania servicii de calitate europeana. Majoritatea pacientilor merg la un control stomatologic doar atunci cand au o problema, iar noi dorim sa educam pacientii despre importanta preventiei si a tratarii problemelor dentare inainte ca acestea sa devina probleme grave.

In cadrul clinicii noastre beneficiati de  tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, iar medicii colaboratori au experienta vasta in acest domeniu, experienta atat cu pacientii adulti, cat si cu copiii.” Dr. Zamfira Anisoara

Ce facem?

Punem accent pe calitate si profesionalism. Suntem specializati in tratamente estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare, dar suntem in masura sa rezolvam orice problema stomatologica, indiferent de complexitatea acesteia. Faptul ca reusim sa aducem zambetul pe buzele pacientilor, sa le redam increderea in propria persoana, este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre.

De ce facem ceea ce facem?

Credem cu tarie in educarea pacientilor, in importanta unui pacient fericit si facem toti pasii necesari pentru a le oferi cele mai bune solutii pentru problemele lor dentare. Avem toata aparatura necesara realizarii tratamentelor stomatologice si ne perfectionam continuu pentru a putea sa le oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii.

“Un zambet pentru fiecare!” este motto-ul nostru si credem cu tarie ca orice membru al familiei poate sa isi recapete zambetul dorit alegand serviciile noastre.

Cui ne adresam?

Ne adresam atat adultilor, persoanelor varstnice cat si copiilor.

Educarea privind o igiena dentara corecta trebuie facuta de la aparitia primilor dinti, iar frica de dentist nu va mai aparea daca acestia vin impreuna cu parintii la controale periodice, de la varste foarte mici. Preventia este cea mai buna arma pe care o avem si depistarea problemelor dentare din timp ajuta pacientii sa-si pastreze dintii naturali cat mai mult timp intr-o forma si stare perfecta.

Pacientii cu probleme dentare pot gasi in noi o solutie la problemele lor, iar acest lucru ne da incredere ca putem schimba modul in care stomatologia este privita de catre acestia.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Pentru ca meritati ce este mai bun pentru sanatatea, familia si zambetul dumneavoastra. Pentru ca am reunit in cabinetul nostru specialisti europeni, participanti la congrese si conferinte din domeniul stomatologiei. Pentru ca va doriti calitate, responsabilitate si garantie! Pentru ca nu ne caracterizeaza superficialitatea si stim ca va putem oferi cele mai bune servicii stomatologice!

Avand o paleta completa de servicii stomatologice, excelam de fiecare data!

Fa cunostinta cu expertii nostri!

Pentru ca nu ne caracterizeaza superficialitatea si stim ca va putem oferi cele mai bune servicii stomatologice!

ANISOARA ZAMFIRA
Medic stomatolog

Doamna doctor Zamfira Anisoara, medic stomatolog cu experienta vasta in stomatologie, lucreaza in prezent si intr-o clinica stomatologica din Belgia, unde, la fel ca si in Romania, are pacienti de toate varstele.

A acumulat experienta lucrand in clinici din Brazilia, Angola, Portugalia, Italia, Belgia si in toti acesti ani s-a perfectionat continuu participand la congrese si cursuri de perfectionare. Are experienta vasta in stomatologie generala, endodontie, chirurgie, implantologie si estetica dentara motiv pentru care in clinica din Bucuresti veti beneficia de toate tratamentele si procedurile necesare pentru a va putea bucura de zambetul dorit!